ItEnEsGr
HOME|ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ|ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ|ΠΕΛΑΤΕΣ|ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Υπηρεσίες

 

 

Με την πλατφόρμα μας μπορείτε να:

 

Μάρκετινγκ και διαφημιστικές καμπάνιες

Οι διαφημιστικές καμπάνιες και οι κωδικοί τους μπορεί να δημιουργηθούν με λίγα απλά βήματα με τη βοήθεια οδηγιών, και να είναι άμεσα στη διάθεσή σας επιτρέποντάς την μέτρηση της επισκεψιμότητας σε πραγματικό χρόνο καθώς και και την απόδοση της επένδυσης (ROI)

Σελίδες που καταλήγουν σε κινητά

Σε κάθε υπηρεσία της πλατφόρμας ένας ισχυρός επεξεργαστής on line, σε βοηθά να δημιουργήσεις τη σελίδα σου για κινητό σε λίγα λεπτά, πλούσια σε περιεχόμενο(κείμενο, βίντεο, εικόνες, φόρμα επαφών, κ.λ.π).

Εντοπισμός πλησίον επιχείρησης - καταστήματος (Γαιοτοποθεσία)

Αυτή η υπηρεσία που βασίζεται στον εντοπισμό της τοποθεσίας πάνω στη γη (LBS) επιτρέπει τον εντοπισμό του πλησιέστερου καταστήματος /επιχείρησης στην περιοχή μέσω απλών διαδραστικών χαρτών...

Ανταγωνιστικότητα / Δοκιμασία

Από τους πιο απλούς ως τους περισσότερο πολύπλοκους μηχανισμούς, με ισχυρά συστήματα πιστοποίησης, πολυκάναλα άμεσης επιτυχίας, μονής ή πολλαπλής εξαγωγής

Αντιμετώπιση πλαστών Και προστασία επωνυμίας προηγμένων εμπορευμάτων και

προϊόντων διαχείριση πατρίδων προίόντων σχετιζόμενων με κωδικούς QR τύπου univoque, μοναδικών κωδικών επαλήθευσης, συναγερμών στα μέτρα του πελάτη (για τη χώρα ή για διεθνή χρήση, για προσπάθειες αντιγραφής, για πολλαπλές αναγνώσεις, κ.λ.π)

Συστήματα παρακολούθησης και έξυπνες ετικέτες για αλυσίδες τροφοδοσίας

Κωδικοί για διαδραστικότητα για τρόφιμα και εμπορέυματα: από απλό μάρκετινγκ του προϊόντος (κρασί, ελιές, λάδι, μοτσαρέλα, κ.λ.π.) ως πιο πολύπλοκα ολοκληρομένα συστήματα ιχνηλασίας προϊόντος και μέχρι πληροφοριακά συστήματα του παραγωγού.

Κουπόνια μέσω κινητών και πιστότητα πελατών

Κουπόνια που παράγονται δυναμικά από τον πελάτη ή από το πληροφοριακό του σύστημα, με αντικλεπτικά συστήματα, ολοκλήρωση με POS και αναγνώστες barcode με προδιαγραφές EAN 8 / 13UPC. Απ´ευθείας σάρωση από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου. Κάρτες αφοσίωσης πελατών, συλλογή πόντων, κ.λ.π...

Εισιτήρια μέσω κινητών.

Για αυτόματη διαχείριση, και ασφαλή είσοδο σε δυναμικές ακδηλώσεις, εκθέσεις, άλλες εκδηλώσεις, κ.λ.π.

Δημοσκοπήσεις και έρευνες

Δημιουργία σε απ´ ευθείας σύνδεση (online) ερευνών και δημοσκοπήσεων με αποτελέσματα και εκθέσεις σε πραγματικό χρόνο.

Διαδραστική Επαγγελματική Κάρτα

Εφόσον έχει γίνει σάρωση του QR-CODE είναι δυνατή η προσπέλαση σε: πληροφορίες σχετικές με το άτομο ( προφίλ, θέση, κ.λ.π.), άμεση τηλεφωνική επαφή με απλό κλικ, διαδραστικό χάρτη για να βρεθεί η τοποθεσία συνάντησης και φυσικά η δυνατότητα αποθήκευσης των στοιχείιων της επαφής στο κινητό σου.

Ενσωματωμένη υπηρεσία μηνυμάτων

Κάθε ενέργεια μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων (SMS, MMS, VoIP, call center, Newsletter, Email, κ.λ.π.) καθώς και βασικά κοινωνικά δίκτυα όπως : Facebook, Twitter, LinkedIn κ.λ.π.

Επιχειρηματική Ευφυία και κινητό σύστημα διαχείρισης πελατών (CRM)

Οι πληροφορίες που αντλούνται ή δίδονται από ύφους χρήστες αποθηκεύονται αυτόματα στη CRM πλατφόρμα μας και στη συνέχεια αναλύονται διεξοδικά από τα εργαλεία μας Επιχειρηματικής Ευφυΐας που έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.

Αυτόματη μεταφορά δωρεάν λογιμικού Αναγνώστη QR-Code σε κινητά, πηγαίνοντας απλά στη διεύθυνση http://get.quarkode.mobi ή μέσω SMS με προσαρμοσμένη κωδική εντολή με το όνομα της εταιρίας σας. Παράδειγμα: Στείλε Όνομα Εταιρίας + 39.349.2410601 για να τοποθετήσεις δωρεάν τον Αναγνώστη στο τερματικό σου. Το σύστημα λειτουργεί τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές δίκτυο ΜΝΟ και υποστηρίζει πολλές γλώσσες.

Εφαρμογές και υπηρεσίες για κάθετες αγορές:

Κτηματομεσιτικά: Διαχείριση Χαρτοφυλακίου Ιδιοκτησιών, διαχείριση πολλαπλών μεσιτικών γραφείων, διαχείριση καναλιών πωλήσεων, και αυτόματη εκτύπωση διαφημιστικών προσφορών.

Λιανική Αγορά: Προώθηση προϊόντος και παρακολούθηση καναλιών διαφήμισης, διαχείριση αφοσίωσης πελατών, κουπόνια προσφορών, Εικονικά Καλάθια, m-commerce.

Μίντια και εκδότες: διαχείριση μίντια, εκθέσεις - αναφορές, διαχείριση και ανανέωση εγγραφών, διαγωνισμοί και έρευνες, απόκτηση νέων πελατών.

Υπηρεσίες
Κωδικός Κινητού
Δημιουργείστε τον δικό σας Quarkode
Διαχείριση Διαφημιστικής Καμπάνιας
Κατεβάστε τον Reader
Ιστορικό περιπτώσεων
Προσωπικά Δεδομένα
Κόστη

H πλατφόρμα Quarkode

H πλατφόρμα Quarkode επεκτείνει τις δυνατότητες τουQR-Code, που είχε αρχικά σχεδιαστεί για παρακολούθηση εμπορευμάτων, στα πεδία μάρκετινγκ και διαφήμισης, ως συνδετικός κρίκος μεταξύ του παραδοσιακού τρόπου επικοινωνίας - off-line . και του νέου κόσμου των ψηφιακών, διαδραστικών μέσων.

Πώς να διαβάσετε QR Codes

Για να διαβάσετε τον δισδιάστατο κώδικα πρέπει να έχετε το κατάλληλο λογισμικό στο κινητό σας. Σχεδόν όλα τα καινούργια κινητά (Nokia, Samsung, LG, etc.) έχουν το λογισμικό προτοποθετημένο.

Διαβάστε τον κώδικα με Webcam ή κατεβάστε το πρόγραμμα ανάγνωσης για το κινητό σας

Γιατί Quarkode;

Οι πελάτες μας είναι η επαγγελματική μας κάρτα.

Περισσότερες πληροφ +

Quarkode

Quarkode_qr_homepage

Last accessed from
Updating...


Copyright © 2010 Apsis sas - P.IVA 01949250185 - Νομικές Πληροφορίες